Chokladefondant med choklademousse

25 min.
866 kcal
SteviaSweet Drys-Let

Bliv inspireret af vores lækre sukkerfrie SteviaSweet opskrifter, og nyd dine yndlingsretter uden overflødige kalorier!

Næringsværdi Per portion

866
kcal
3638
kj
15
Protein
48
Kulhydrater
68
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier

Fremgangsmåde

Chokolade og smør smeltes over vandbad. SteviaSweet Drys-Let og æg piskes hvide. Drys hvedemelet igennem en si i æggeblandingen. De to masser vendes sammen og hældes i muffinsforme. Bages ca. 8 minutter ved 180 ºC.

Chokoladen smeltes over vandbad. Æg og SteviaSweet Drys-Let røres sammen. Fløden piske let. Æggemasse vendes i den smeltede chokolade og vendes forsigtig med piskefløden. Sættes på køl et par timer.

Back

Ingredienser til 8portioner

Chokoladefondant

280 g mørk chokolade 70%
175 g smør
8 æg
150 g mel
12 tpsk SteviaSweet Drys-Let

Chokolademousse

200 g mørk chokolade 70%
100 g æggeblomme
6 tpsk SteviaSweet Drys-Let
1/2 l piskefløde
Back