Fremgangsmåde
Til en kvadratisk bageform (20 x 20cm) smurt med smør. Du får ca. 50 stykker på 2 x 2cm
Ovnen forvarmes til 180 °C. Smørret kommes på en mellemstor pande, chokoladen tilsættes i store stykker og smeltes ved mellemhøj temperatur. Massen afkøles en smule. De piskede æg løftes langsomt under chokolademassen og blandes. Alle resterende ingredienser tilsættes og det hele røres godt sammen.
Massen kommes i den smurte, kvadratiske bageform,med bagepapir i bunden. Massen glattes. Bages i 10 minutter ved 180 grader. Afkøles en smule og skæres op i 2 x 2 cm kvadrater. Efter afkøling drysses med flormelis.
Næringsværdi per portion
125 |
kcal |
519 |
kJ |
3.2 |
Protein i g |
5.8 |
Kulhydrater i g |
10.2 |
Fedt i g |