Bananbrød med tranebær og kokos

Bananbrød med tranebær og kokos
75 min.
189 kcal
SteviaSweet Crystal



Ingredienser til 8 portioner

3 bananer
100 g smør
2 æg
1 dl (50 g) tranebær
1/2 dl (20 g) kokosmel
1 dl (80 g) SteviaSweet Crystal
3 1/2 dl (230 g) hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk kanel
Tilbage

Fremgangsmåde


Opvarm ovnen til 175 °C.

Smør en brødform (ca. 1 l) og drys mel i bunden. Smelt smørret i en gryde og lad det køle lidt af. Bland imens de tørre ingredienser sammen med tranebær og kokosmel. Mos 2 af bananerne med en gaffel i en stor røreskål, tilsæt smeltet smør og æg. Bland resten af ingredienserne i og rør, indtil dejen er glat.
 
Hæld dejen ned i formen, skær den tredje banan igennem på langs og læg den som pynt på toppen af brødet. Bages herefter i ovnen på nederste rille i ca. 50 minutter. Lad bananbrødet køle af inden servering.
Næringsværdi per portion
189 kcal
793 kJ
4 g Protein
22.5 g Kulhydrater
9 g Fedt