Appelsincupcakes med kaneltopping

Appelsincupcakes med kaneltopping
30 min.
315 kcal
SteviaSweet Crystal



Ingredienser til 12 portioner

200 g blødt smør
40 g SteviaSweet Crystal
2 æg
1 appelsin, deraf revet appelsinskal og 50 g saft
1 dl mælk
250 g hvedemel
60 g smuttede og malede mandler
2 tsk bagepulver
vaniljestang, deraf kun marven
50 g syltet, finthakket appelsinskal

Topping
200 g flødeost
2 spsk SteviaSweet Crystal
1 tsk kanel

Pynt
  Friske figner
  Friske mynteblade
  Pynteperler
Tilbage

Tilberedning: 


Smør, SteviaSweet Crystal og mandler piskes skummende, de resterende ingredienser tilsættes og blandes godt. Sprøjt dejen i cupcakeformen ved hjælp af en sprøjtepose. Bages i ovnen ved 180 °C i ca. 15 minutter og afkøles. Rør flødeost, SteviaSweet Crystal og kanel sammen til toppingen. Stil den kold i et par minutter og fyld massen i en sprøjtepose. Pynt kagerne tilsidst.
Næringsværdi per portion
315 kcal
1311 kJ
7 g Protein
20 g Kulhydrater
23 g Fedt