Æggepunch

Æggepunch
15 min.
208 kcal
SteviaSweet Flydende



Ingredienser til 6 portioner

2 æg
3 dl mælk
2 dl piskefløde (38 %)
2 kanelstænger
1/2 tsk vaniljepulver
1 tsk SteviaSweet Flydende
1/2 dl brandy
1/2 dl mørk rom

Serveres med
stødt kanel
og / eller
revet muskatnød
Tilbage

Fremgangsmåde


Del blommen fra æggehviden og fordel i to skåle. Put mælk, fløde, 2 kanelstænger og vaniljepulver i en gryde og bring det i kog. Rør konstant rundt, mens du hælder den varme mælkeblanding over i skålen med æggeblommerne og bland det godt. Tilsæt SteviaSweet Flydende, brandy og rom. Bland ingredienserne godt sammen og lad det herefter køle af i køleskabet.
 
Tag til sidst kanelstængerne op og pisk æggehviderne til skum lige inden servering. Bland ca. halvdelen af æggehviderne sammen med punchen, og gem resten til pynt. Hæld punchen op i 6 glas, pynt med små skyer af æggehvide og stødt kanel eller drys lidt revet muskatnød henover.
 
Drikken kan også nydes varm!
Næringsværdi per portion
208 kcal
873 kJ
4.5 g Protein
3.5 g Kulhydrater
15.5 g Fedt