Abrikos-Cantuccini

Abrikos-Cantuccini
15 min.
40 kcal
SteviaSweet Crystal



Ingredienser til 40 portioner

3 dl hvidt mel
1 tsk bagepulver
3/4 dl SteviaSweet Crystal
100 g tørrede abrikoser
100 g mandler
2 æg
Tilbage

Fremgangsmåde  


Opvarm ovnen til 150 °C.

Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Skær abrikoserne i små stykker. Rør mandler og abrikosstykker sammen med mel. Tilsæt æggene og rør det hele sammen til en smidig masse. Del dejen i to og rul dem ud i to pølser (25x5 cm) på et stykke bagepapir.

Bag dejpølserne på midterste rille i ovnen i ca. 35-40 minutter. Tag dem ud af ovnen og lad pladerne afkøle lidt.

Skær dejpølserne ud på skrå i 0,5 cm tykke skiver. Læg kiksene på en bageplade med snitfladen opad og bag dem i yderligere 15 minutter, indtil de er lysebrune.

Sæt ovnen ned til 50 °C og lad kiksene tørre i en time. Åbn lågen til ovnen lidt, så dampen kan trænge ud.
Næringsværdi per portion
40 kcal
167 kJ
1.5 g Protein
5 g Kulhydrater
1.5 g Fedt