Orange crème brûlée
Franske kokke ved, hvordan man laver den – den klassiske Crème Brûlée – og nu kan du gøre den endnu bedre: raffineret med appelsiner. Lige til at smelte af.
Næringsværdi Per portion
322
kcal
1351
kj
6
Protein
16
Kulhydrater
31
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde uden sukker
- Hæld fløden, mælken og SteviaSweet Drys-Let i en gryde. Blandingen koges op og skal afkøle et øjeblik.
- Pisk æggeblommerne godt sammen og tilsæt revet appelsinskræl. Gem resten af frugten til pynt. Hæld langsomt sødmælken i æggeblommerne, mens der samtidigt røres rundt.
- Hæld blandingen i ovnfaste Ramekin skåle, og bag dem ved 95 °C i 50-60 minutter, eller indtil blandingen har sat sig. Lad afkøle i et par timer eller natten over i et køleskab.
- Dekorér Crème brûléen lige før servering. Drys SteviaSweet Drys-Let på overfladen og gør det sprødt med en køkkengasbrænder. Fjern skindet fra appelsinstykkerne og læg dem på brûléen sammen med friske mynteblade
Ingredienser til 6 portioner
| 4 dl | fløde (38 %) |
| 1 dl | mælk |
| 10 g | SteviaSweet Drys-Let |
| 6 | æggeblommer |
| 1 appelsinskræl |
Serveres med
| Frugtkød fra 2 appelsiner | |
| Frisk mynte eller citronmelisse | |
| SteviaSweet Drys-Let |