Kirsebær med luftig chokoladesauce
Bliv inspireret af vores lækre sukkerfrie SteviaSweet opskrifter, og nyd dine yndlingsretter uden overflødige kalorier!
Næringsværdi Per portion
169
kcal
706
kj
2
Protein
17
Kulhydrater
5
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde uden sukker
- Bland kirsebær, SteviaSweet Crystal, vin og vaniljesukker i en skål. Stil skålen i køleskabet i to timer.
- Bland SteviaSweet Crystal, kakaopulver og vin til saucen. Pisk fløden til blødt skum og bland det sammen med kakaopulveret. Fordel kirsebærrene med saften i små dessertskåle.
- Hæld saucen over kirsebærrene lige før serveringen, eller server den separat.
Ingredienser til 4 portioner
| 400 g | friske kirsebær uden sten |
| 2 spsk | SteviaSweet Crystal |
| 1 dl | sød vin, f.eks. Marsala |
| 1 tsk | vaniljesukker |
Sauce
| 1/2 spsk | SteviaSweet Crystal |
| 1 spsk | kakaopulver |
| 1 spsk | vin |
| 1dl | fløde |