Let påske pasha
NULL
Næringsværdi Per portion
350
kcal
1472
kj
12.5
Protein
20
Kulhydrater
24.5
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde uden sukker
- Skær abrikoserne i små tern. Pisk fløden til flødeskum. Rør ingredienserne sammen med kvark. Tilsæt til sidst flødeskummet og rør rundt, indtil du har en jævn masse.
- Hæld blandingen igennem et filter eller et kaffefilter beklædt med gaze eller en si. Dæk skålen til, sæt den i køleskabet og lad den dryppe af natten over. Hæld pashaen over på et serveringsfad og pynt med finthakkede mandler.
Ingredienser til 6 portioner
| 250 g | kvark |
| 1/2 dl | SteviaSweet Drys-Let |
| 1/2 tsk | vaniljepulver |
| 1 tsk | revet citronskal |
| 2 tsk | citronsaft |
| 1/2 dl | korender |
| 1/2 dl | finthakkede mandler |
| 50 g | tørrende abrikoser |
| 2 dl | fløde (38 %) |