Mandel- og chokoladefudge (vegan)
De små bidder skaber stor glæde - du skal blot vove dig ud i køkkenet: Hvad venter du på? Smag vores vegan fudge med mandler og chokolade!
Næringsværdi Per portion
52
kcal
217
kj
1.5
Protein
2.5
Kulhydrater
4
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier
Fremgangsmåde
Smelt kokosolien. Kom alle ingredienserne undtagen de malede mandler i en røreskål. Blend det hele til en glat masse. Tilsæt de malede mandler. Beklæd en lille franskbrødsform (10×15 cm) med husholdningsfilm og hæld massen i. Stil formen på køl i ca. 1 time.
Fudgen skæres i mindre stykker og opbevares i køleskabet. Kan evt. pyntes med kakaopulver.
Ingredienser til 15 portioner
| 1 | stor banan |
| 50 g | peanutbutter |
| 30 g | kokosolie |
| 1/4 tsk | vaniljepulver |
| 1 (med lille top) spsk | kakaopulver |
| 1 drys | salt |
| 1 tsk | SteviaSweet Flydende |
| 50 g | malede mandler |