Vietnamesisk baguette uden sukker (vegansk)

Vietnamesisk baguette uden sukker (vegansk)
15 min.
409 kcal
SteviaSweet Crystal



Ingredienser til 4 portioner

1 fuldkornsbaguette
100 g hummus
400 g blomkål
1 1/2 tsk chilipasta (Sambal Oelek)
2 spsk rapsolie
0.5 spsk SteviaSweet Crystal
1/4 tsk salt

Syltede grøntsager
150 g gulerod, hvidkål og rødkål, fintskåret
2 spsk risvineddike
2 spsk koldt vand
0.5 spsk SteviaSweet Crystal
1/4 tsk salt

Til servering
  frisk koriander
  limesaft
Tilbage

Fremgangsmåde uden sukker

 
  1. Opvarm ovnen til 225 °C.
  2. Skær blomkålen i skiver eller små buketter. Bland chilipasta, SteviaSweet Crystal og salt sammen. Vend blomkålen i krydderiblandingen og kom det hele i et ovnfast fad. Bag blomkålen på øverste rille (eller under grill) i ovnen i 10-15 minutter.
  3. Bland syltede grøntsager, risvineddike, SteviaSweet Crystal og salt sammen.
  4. Skær dit baguette ud i 4 skiver og skær hvert stykke i to halve. Smør brødet med hummus og kom syltede grøntsager og blomkål imellem. Serveres med frisk koriander og limesaft.

Næringsværdi per portion

409 kcal
1719 kJ
12 Protein i g
50 Kulhydrater i g
17.5 Fedt i g
61 kcal besparelse i sukker