Tomatcarpaccio med marinerede bær og burrata ost

15 min.
184 kcal
SteviaSweet Flydende

Denne vegetariske forret sørger for en frugtig overraskelse på din tallerken: Smag vores carpaccio med tomater, burrata og: bær.

Næringsværdi Per portion

184
kcal
773
kj
7
Protein
7
Kulhydrater
14
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier

Fremgangsmåde uden sukker

  1. Bland ingredienserne til marinaden sammen. Læg bærrene ned i en flad skål eller på en dyb tallerken. Hæld marinaden henover og lad bærrene trække i 10 minutter.
  2. Skær tomaterne i tynde skiver og anret dem på et serveringsfad. Smag til med havsalt og peber. Kom bærblandingen ovenpå tomaterne. Fordel til sidst burrata osten i små stykker ovenpå.
  3. Pynt med friske basilikumblade lige inden servering.
Back

Ingredienser til 4 portioner

4 modne tomater
125 g burrata ost
150 g bær (f.eks. hindbær, ribs, blåbær eller brombær)

Marinade

1 spsk hvidvinseddike
3 spsk olivenolie
10 dråber SteviaSweet Flydende
1 tsk citronsaft
1/2 tsk revet citronskal

Til servering

frisk basilikum
havsalt
sort peber

 

Back