Thaikylling med cashewnødder

Thaikylling med cashewnødder
30 min.
678 kcal
SteviaSweet Drys-Let



Ingredienser til 4 portioner

1 dl rapsolie
5 fed hvidløg
2 løg
3 forårsløg
2-3 tørrede røde chilipeberfrugter
200 g cashewnødder
500 g kyllingebrystfilet i skiver

Sauce
4 spsk sojasauce
2 spsk fiskesauce
2 spsk SteviaSweet Drys-Let
1 1/2 dl hønsebouillon af høj kvalitet
Tilbage

Fremgangsmåde 


Bland ingredienserne til saucen. Varm noget af olien i en pande og steg cashewnødderne, indtil de er gyldenbrune. Dræn cashewnødderne oven på et stykke køkkenrulle. Steg kyllingen og stil den til side et øjeblik.

Hak hvidløgene og chilien fint. Hak løget i store stykker og forårsløget i ringe. Opvarm resten af rapsolien og tilsæt løg, hvidløg og chili. Steges, indtil hvidløget er lidt brændt. Tilsæt kyllingen og saucen. Bring i kog og servér. Drys med cashewnødderne og det forårsløg på toppen. Serveres med jasminris.
Næringsværdi per portion
678 kcal
2848 kJ
50 g Protein
20 g Kulhydrater
50 g Fedt