Smørepålæg med chokolade og nødder «Nutella» uden sukker (vegansk)

Smørepålæg med chokolade og nødder «Nutella» uden sukker (vegansk)
5 min.
155 kcal
SteviaSweet Crystal



Ingredienser til 350 g

 
200 g jordnødde- eller hasselnøddecreme uden sukker
2 spsk kakaopulver uden sukker
4 spsk SteviaSweet Crystal
1 dl kokosmælk
1/2 tsk malet vanilje
1/4 tsk salt
1/2 dl vand
Tilbage

Fremgangsmåde uden sukker

 
  1. Nøddecremen opvarmes i kort tid i mikrobølgeovnen eller over vandbad.
  2. Kakaopulver, SteviaSweet Crystal, kokosmælk og krydderier blandes sammen.
  3. Hæld blandingen op i nøddecremen og pisk det sammen til en jævn masse. Kan evt. fortyndes lidt med vand.
  4. Cremen kommes op i et rent glas med låg og opbevares i køleskabet.

Næringsværdi per portion

155 kcal
651 kJ
5 Protein i g
3 Kulhydrater i g
13.5 Fedt i g
24 kcal besparelse i sukker