Rug- og bærcrumble

Rug- og bærcrumble
40 min.
145 kcal
SteviaSweet Crystal



Ingredienser til 6 portioner

400 g dybfrossen bærblanding (solbær, hindbær, jordbær)
1/2 spsk SteviaSweet Crystal
2 spsk kartoffelmel
1 tsk stødt kardemomme

Flyd
50 g smør
1/2 dl (55 g) rugflager
1/2 dl (30 g) hvedemel
2 spsk SteviaSweet Crystal
1/2 tsk bagepulver
Tilbage

Fremgangsmåde


Ovnen opvarmes til 200 °C.

Bland bær, sukker, kartoffelmel og kardemomme sammen i et rundt ovnfast fad med høje kanter.
Bland smør og fyldets ingredienser uden at trykke det sammen. Fordel massen over bærrene.
Bages midt i ovnen i ca. 25 - 30 minutter. Serveres lidt afkølet.
Næringsværdi per portion
145 kcal
610 kJ
3 g Protein
15.5 g Kulhydrater
8 g Fedt