Risengrød med æble og kokos uden sukker (vegansk)

Risengrød med æble og kokos uden sukker (vegansk)
10 min.
180 kcal
SteviaSweet Crystal



Ingredienser til 8 portioner

 
5 dl æblesaft
4 dl vand
2 dl grødris
1 stort (160 g) æble
1 dl kokosmælk
1 1/2 spsk SteviaSweet Crystal
1/2 tsk salt

Til servering
1 dl kokosmælk
1 æble
  Stødt kanel
Tilbage

Fremgangsmåde uden sukker

 
  1. Bring æblesaft og vand i kog. Tilsæt ris.
  2. Skræl æblet, skær det i tern og kom dem ned til grødrisene.
  3. Lad risengrøden koge videre under låg i ca. 35 minutter.
  4. Tilsæt kokosmælk og lad det koge i yderligere 5 minutter.
  5. Smag risengrøden til med SteviaSweet Crystal og salt. Lad grøden køle af. Kan evt. fortyndes med æblesaft.
  6. Hæld risengrøden op i en skål eller i en lille portionsskål. Dryp kokosmælk henover med en ske og pynt med stødt kanel og æblestykker.

Næringsværdi per portion

180 kcal
755 kJ
3.5 Protein i g
25 Kulhydrater i g
8 Fedt i g
22 kcal besparelse i sukker