Risengrød med æble og kokos uden sukker (vegansk)
10 min.
180 kcal
SteviaSweet Crystal
Ingredienser til 8 portioner
5 dl |
æblesaft |
4 dl |
vand |
2 dl |
grødris |
1 stort (160 g) |
æble |
1 dl |
kokosmælk |
1 1/2 spsk |
SteviaSweet Crystal |
1/2 tsk |
salt |
Til servering
1 dl |
kokosmælk |
1 |
æble |
|
Stødt kanel |
Tilbage
Fremgangsmåde uden sukker
- Bring æblesaft og vand i kog. Tilsæt ris.
- Skræl æblet, skær det i tern og kom dem ned til grødrisene.
- Lad risengrøden koge videre under låg i ca. 35 minutter.
- Tilsæt kokosmælk og lad det koge i yderligere 5 minutter.
- Smag risengrøden til med SteviaSweet Crystal og salt. Lad grøden køle af. Kan evt. fortyndes med æblesaft.
- Hæld risengrøden op i en skål eller i en lille portionsskål. Dryp kokosmælk henover med en ske og pynt med stødt kanel og æblestykker.
Næringsværdi per portion
180 |
kcal |
755 |
kJ |
3.5 |
Protein i g |
25 |
Kulhydrater i g |
8 |
Fedt i g |
22 |
kcal besparelse i sukker |