Nektarin-fetasalat med birkesdressing

20 min.
172 kcal
SteviaSweet Flydende

Tilbered en fantasifuld salat til din sunde frokostpause: Nektariner og feta plus agurk og grønne bønner, toppet med en birkes-dressing!

Næringsværdi Per portion

172
kcal
721
kj
7
Protein
10
Kulhydrater
11.5
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier

Fremgangsmåde

Tilbered først dressingen. Skræl det røde løg og skær det i tynde skiver. Bland citronsaft, olivenolie, SteviaSweet Flydende, birkes og løg sammen. Smag dressingen til med salt og peber og lad den trække, indtil salaten er færdig.
 
Bring vand i kog i en pande. Vask og rens bønnerne. Tilsæt salt til det kogende vand og kog bønnerne heri i 3-4 minutter. Skyl herefter bønnerne med koldt vand. Tør bønnerne med et viskestykke eller køkkenpapir.
 
Skær agurk og nektariner i stykker. Bland bønner, agurk og nektariner sammen i en skål eller på en stor tallerken. Smuldr feta henover og tilsæt dressingen. Hæld til sidst de friske urter på salaten.
 
Servér salaten til f.eks. grillkylling eller fisk.

Back

Ingredienser til 4 portioner

150 g grønne bønner
2 modne nektariner (eller ferskner)
150 g agurk
100 g feta
  en håndfuld mynteblade
  en håndfuld korianderblade

Dip

1 lille rødt løg
1 spsk citronsaft
2 spsk olivenolie
10 dråber SteviaSweet Flydende
1 spsk birkes
  salt, peber
Back