Kyllingespyd med spidskåls- og ærtesalat

Kyllingespyd med spidskåls- og ærtesalat
50 min.
314 kcal
SteviaSweet Flydende



Ingredienser til 4 portioner

Kyllingespyd
500 g kyllingebrystfilet
2 spsk (50 g) neutralt jordnøddesmør
1/2 dl kokosmælk
1/2 tsk stærk chilipasta
1 limesaft
1/2 tsk salt
20 dråber SteviaSweet Flydende

Spidskålssalaten
300 g spidskål
100 g ærter (friske eller frosne)
100 g kvark (evt. fromage frais)
1 tsk dijonsennep
2 spsk frisk dild
10 dråber SteviaSweet Flydende
1/2 tsk salt
  friskkværnet sort peber
Tilbage

Fremgangsmåde


Læg træspyddene i blød i koldt vand.Skær kyllingefileterne på langs i tynde strimler. Rør ingredienserne til marinaden sammen, og hæld halvdelen af den over kyllingestrimlerne. Bland godt, og lad dem trække i marinaden i 30 minutter. Imens laves spidskålssalaten.
 
Fjern de yderste blade på kålen. Skær kålen i fire stykker, og fjern den hårde stok. Snit kålen i tynde strimler. Rør ingredienserne til dressingen sammen med den fintsnittede dild. Kom dressingen og ærter ned til kålstrimlerne, og bland godt.Lad salaten trække i køleskabet og tilbered spyddene imens.
 
Tænd ovnen på 250 °C. Put kyllingestrimlerne på spyd, og læg dem på en bageplade. De steges øverst i ovnen i cirka 10 minutter, eller indtil kødet er mørt. Pensl de færdige kyllingespyd med resten af marinaden, og nyd dem sammen med kålsalaten.
Næringsværdi per portion
314 kcal
1318 kJ
39 g Protein
10 g Kulhydrater
13 g Fedt