Hjemmelavet müslibarer (vegansk)

Hjemmelavet müslibarer (vegansk)
15 min.
121 kcal
SteviaSweet Flydende



Ingredienser til 8 portioner

50 g ukrydret peanubutter
2 dl havregryn
1 moden banan  
1 tsk SteviaSweet Flydende
1/2 tsk vaniljepulver
50 g græskarkerner
Tilbage

Fremgangsmåde 


Hæld peanutbutter, halvdelen af havregrynene, banan, SteviaSweet Flydende og vanilje i en skål. Rør rundt, indtil du har en jævn masse. Hvis blandingen er for tør, kan du tilsætte lidt koldt vand. Hæld dejen ned i en røreskål. Tilføj græskarkerner og resten af havregrynene. Tryk blandingen ned i en form med bagepapir og lad den køle af i køleskabet i ca. 1 time.
 
Skæres ud i barer og opbevares på køl.
Næringsværdi per portion
121 kcal
508 kJ
5 g Protein
11 g Kulhydrater
6 g Fedt