Havrecrumble med rabarber uden sukker
15 min.
345 kcal
SteviaSweet Drys-Let
Ingredienser til 4 portioner
250 g |
rabarber |
1 |
stor pære |
1 kvist |
frisk rosmarin |
1 dl |
SteviaSweet Drys-Let |
1 tsk |
stødt kanel |
1/2 tsk |
vaniljepulver |
Crumble-blanding
Serveres med
Tilbage
Fremgangsmåde uden sukker
- Opvarm ovnen til 225°C.
- Skær rabarberne i tynde stykker (ca. 5 mm) og pæren i både. Hak rosmarinen. Bland rabarber, pære, SteviaSweet Drys-Let og krydderurter sammen og fordel blandingen i et smurt ovnfast fad.
- Bland blødt smør, havregryn og SteviaSweet Drys-Let sammen til en smuldret masse. Fordel massen ensartet over rabarberen. Sæt crumblen i ovnen og bag den på den midterste rille i ca. 20 minutter, indtil den er dejligt gyldenbrun.
- Pisk fløde, yoghurt og krydderier sammen og servér cremen til den varme rabarber-havrecrumble.
Næringsværdi per portion
345 |
kcal |
1448 |
kJ |
8 |
Protein i g |
35 |
Kulhydrater i g |
19 |
Fedt i g |
304 |
kcal besparelse i sukker |