Chokoladekage uden mel

Chokoladekage uden mel
45 min.
452 kcal
SteviaSweet Drys-Let



Ingredienser til 6 - 8 portioner

200 g mørk (sukkerfri) chokolade
200 g smør
4 æg
1 dl mandelmel
2 dl SteviaSweet Drys-Let
  Revet skal fra ½ appelsin

Serveres med
1 dl fløde
1/2 tsk stødt vanilje
  Kakaopulver
Tilbage

Fremgangsmåde 


Forvarm ovnen til 200 °C.

Hæld smør og chokolade i en skål og smelt det ved lav varme i en mikrobølgeovn. Tilsæt æg, mandelmel, SteviaSweet Drys-Let og appelsinskal. Blendes, indtil massen er fri for klumper.

Læg bagepapir i bunden af en springform (20 - 22 cm) og smør siderne. Hæld dejen i bagepladen og bag den i ca. 25 - 30 minutter. Lad kagen køle af før servering.

Dekorér kagen lige før servering. Pisk fløden med vanilje og fordel det på kagen. Pynt med kakaopulver.
Næringsværdi per portion
452 kcal
1897 kJ
8 g Protein
15 g Kulhydrater
40.5 g Fedt