Banan-cupcake med peanutbutter-topping uden sukker
15 min.
231 kcal
SteviaSweet Drys-Let
Ingredienser til 12 portioner
2 |
æg |
2 dl |
SteviaSweet Drys-Let |
1 dl |
rapsolie |
2 dl |
fedtfattig yoghurt |
150 g |
moden banan, pureret |
|
revet citronskal fra en 1/2 citron |
3 dl |
hvedemel |
1 dl |
havregryn |
1 1/2 tsk |
natron |
1/4 tsk |
salt |
Topping:
Tilbage
Fremgangsmåde uden sukker
- Opvarm ovnen til 200 °C.
- Bland æg, SteviaSweet Drys-Let, rapsolie, yoghurt, pureret banan og revet citronskal sammen.
- Bland de tørre ingredienser i og rør sammen til en glat dej. Rør i den forbindelse forsigtigt og ikke for meget!
- Hæld dejen i fordybningerne i en smurt muffinplade eller i muffinforme.
- Bag i ovnen på midterste skinne i 15-18 minutter.
- Rør kvark, peanutbutter og SteviaSweet Drys-Let sammen til en ensartet masse. Put toppingen løst på muffinsene.
Næringsværdi per portion
231 |
kcal |
970 |
kJ |
7 |
Protein i g |
18.5 |
Kulhydrater i g |
14 |
Fedt i g |
39 |
kcal besparelse i sukker |