Banan-cupcake med peanutbutter-topping uden sukker

Banan-cupcake med peanutbutter-topping uden sukker
15 min.
231 kcal
SteviaSweet Drys-Let



Ingredienser til 12 portioner

 
2 æg
2 dl SteviaSweet Drys-Let
1 dl rapsolie
2 dl fedtfattig yoghurt
150 g moden banan, pureret
  revet citronskal fra en 1/2 citron
3 dl hvedemel
1 dl havregryn
1 1/2 tsk natron
1/4 tsk salt

Topping:
100 g kvark
100 g peanutbutter
1 spsk SteviaSweet Drys-Let
Tilbage

Fremgangsmåde uden sukker

 
  1. Opvarm ovnen til 200 °C.
  2. Bland æg, SteviaSweet Drys-Let, rapsolie, yoghurt, pureret banan og revet citronskal sammen.
  3. Bland de tørre ingredienser i og rør sammen til en glat dej. Rør i den forbindelse forsigtigt og ikke for meget!
  4. Hæld dejen i fordybningerne i en smurt muffinplade eller i muffinforme.
  5. Bag i ovnen på midterste skinne i 15-18 minutter.
  6. Rør kvark, peanutbutter og SteviaSweet Drys-Let sammen til en ensartet masse. Put toppingen løst på muffinsene.

Næringsværdi per portion

231 kcal
970 kJ
7 Protein i g
18.5 Kulhydrater i g
14 Fedt i g
39 kcal besparelse i sukker