Hindbær-hvedebar (vegan)

15 min.
160 kcal
SteviaSweet Crystal

Har du brug for vegan energi? Det skal du få! Med din hjemmelavede bar ud af hindbær, havregryn, cashewnødder og kokosmel, bananer og dadler.

Næringsværdi Per portion

160
kcal
672
kj
6
Protein
18
Kulhydrater
9
Fedt
NULL
Sparede sukkerkalorier

Fremgangsmåde uden sukker

  1. Opvarm ovnen til 200 °C.
  2. Læg bagepapir i en lille ovnform (20 x 30 cm). Hæld alle ingredienser på nær hindbær og havregryn i skålen af en køkkenmaskine og purér til en ensartet masse. Bland forsigtigt hindbærene i. Hæld blandingen i formen og tryk havregrynene fast på overfladen. Bag i ovnen i 20-25 minutter eller indtil havregrynene er gyldenbrune.
  3. Sæt barrene på køl i køleskabet, inden de skæres.
Back

Ingredienser til 14 portioner

200 g Cashewkerner
50 g Kokosmel
3 (250 g) modne bananer
100 g tørrede dadler
1/2 tsk malet vanilje
1/2 tsk Bagepulver
2 tsk SteviaSweet Crystal
125 g Hindbær
20 g Havregryn
Back